ANNICKAS BYRÅ

ANNICKAS BYRÅ
ALLT FÅR PLATS I MIN BYRÅ- DET FINNS HUR MÅNGA LÅDOR SOM HELST!

4 sep. 2009
Det är bara lite rostigt skrot...


Under mitt besök i Birmingham lyssnade jag på Regina Benson textilartist från Minnesota. Född i Lettland och nästan självlärd. Hon gör stora 3- dimensionella quiltar. Hon använder många olika material; bla. poyestertyg som hon färgar, avfärgar, använder skrot för att få rosteffekter osv.
Regina Benson arbetar helst utomhus. I Minnesota är det snö 5-6 mån om året och hon har mer och mer börjat använda snön som sitt arbetsbord!
Hennes man var med under föreläsningen och han har en stor del i hennes quiltar, det är han som konstruerar upphängnignsanordningarna. Här nedan är ett litet smakprov på delar som behövs för att hänga quiltarna.


Vill du läsa mer om denna spännande textilkonstnär och se fler av hennes quiltar klicka här: Regina Benson

Jag hittade en kul produkt i Crafty Notions bås på mässan, Rusting powder. ( Har du järnfilsspån hemma går det lika bra med det!) Höstens långa och mörka kvällar kommer lägligt...för att testa allt kul man kan göra med det.

3 kommentarer:

Katarina Strömbergsson sa...

Härliga kollagebilder! Visst var det kul? Bra väder för rostfärgning nu, här går det på ett dygn. Har tagit till mig det R.B sa, "gå på grejerna fler gånger". Kram Katarina

Katarina Strömbergsson sa...

"Mittåt" - det kanske var kortet i stället för collagefunktionen.....
Katarina

ewa-christine sa...

Mycket kul och intressant, förstår att du haft massor att se!!