ANNICKAS BYRÅ

ANNICKAS BYRÅ
ALLT FÅR PLATS I MIN BYRÅ- DET FINNS HUR MÅNGA LÅDOR SOM HELST!

18 okt. 2010

Socialt syende...

Socialt syende är är för mig    de många olika sammanhang jag syr i som är lika mycket att sy och kreera något som att ingå i en gemenskap.

jag har deltagit i många byten genom åren
här ATC kort med tema höst, som jag skickat iväg över hela Sverige ...oj så många ATC kort jag har fått genom åren i olika bytesaffärer och när  jag  läser  namnet  på baksidan på den som gjort det så kommer minnen igång

  Här är en sida till min textila journal som vi tillverkade  2005-2006 i Tacky gruppen. Just den här sidan har Margareta i Trollhättan gjort.


En början på ett annat socialt syende är collaget som vi arbetade med under 2009 i tackygruppen. Mitt tema var Beatles och här visas collaget halvfärdigt...


Den här lilla quilten kommer från Skottland- i ett utbyte på som Lenna Andrews  i USA anordnade...

Det här var ett litet axplock av vad jag deltagit i  och nu tänker jag sy artquiltar i regnbågens färger som Anette startat upp.

För övrigt så var jag på syLAN i helgen...dvs 24 kvinnor som släpar sina symaskiner genom halva Sverige för  träffas , sy, äta  och skratta....
vi räknade ut att det var nionde gången vi träffades...

3 kommentarer:

Pia sa...

Hejsan
Tack för din kommentar på min blogg.
Är du på Facebook? I så fall kan du gå med i gruppen Fritt broderi. Där kanske det kommer igång ett ATC-korts byte. Riktigt kul, faktistkt!

Margareta sa...

Javisst är det kul med vårt sociala syende! Det har gett mycket glädje och kreativitet genom åren. :o))

ewa-christine sa...

Så intressant Annika, och jag tror att den glädjen du har av allt detta är det som består. Var sak har sin tid och personligen så utvecklas vi även genom detta tror jag.
HA EN SKÖN SÖNDAG........