ANNICKAS BYRÅ

ANNICKAS BYRÅ
ALLT FÅR PLATS I MIN BYRÅ- DET FINNS HUR MÅNGA LÅDOR SOM HELST!

12 jan. 2013

Muddar

 Muddar eller  pulsvärmare- kärt barn har många namn...I somras stickade jag några muddar under en semestertripp till Danmark.
Garnet är ett mjukt ullgarn från östergötlands ullspinneri som  jag färgade in med Jelba kallvattenfärg i en röd färg- men som blev tegelfärgad - (ja det skulle vara melerat)


Ingen kan väl påstå att detta blev snyggt...
Men jag stickade ändock  i det
och  färgade över  de stickade muddarna med svart Jelba kallvattenfärg. Muddarna blev nu svagt melerade i olika svarta nyanser.

Nu äntligen kunde det bli nå´t!!!
 laddade upp för broderi  vid lediga stunder
 och voila' här är de färdiga inför vintersäsongen

Jag har ytterligare ett par muddar som väntar på att broderas- kul- för yllebroderi är verkligen något som ger mersmak! -------------------------------------------------------------------------- "Du kommer ingen vart med att grubbla över vad du inte kan,
den avgörande frågan är alltid vad du KAN göra!"

5 kommentarer:

Gudrun sa...

Så härliga dom blev och personliga med ditt broderi.Har sparat ylletyg och lite fårskinn och skulle så gärna vilja sy en liten väska med broderi.
Till nästa vinter, kanske:-))
Får många Spam också.Tråkigt det där.

Trevlig helg.

Katarina sa...

Så fina broderier på härliga muddar! Många tekniker du fått in där..... Har lite svårt att se vad det kan vara för stygn(el. komb.) på den flätliknande. Mycket dekorativt blev det i alla fall!
kram Katarina

Mia sa...

Jag gillar den svarta överfärgningen och broderierna är så fina!

Anneli sa...

Vad härliga saker du har skapat, allt från kort till almenacksomslag o till härliga muddar med fina broderier. Kram Anneli

Anneli sa...

Vad härligt kreativ du varit med allt från kort till almenacksomslag till härliga muddar med fint broderi. Kram Anneli